15 Mart 2010 Pazartesi


Radika (Ergun)


Yiyecek
Lezzet –Türk tipi kahvaltı. Özellikle öne çıkan lezzetler çok az sayıda. Kırma yeşil zeytin, iz bırakanlardan.
Sunum – Sunum açısından herhangi bir özelliği yok. Tahmin ediyorumki, konsept gereği daha doğal ve sade bir sunum var. Yine aynı nedenden dolayı, aslında orta ve orta-üst sınıfa hitap eden bu mekanda sunumun zayıflığı göze batmıyor. Esasen, öğrencilerden ziyade çocuklu genç ailelere ve çalışan bekar sınıfa hitap ediyor.
Tazelik – Yiyecekler taze ve belirli bir kalitesi var, fakat üst düzey değil.
Çeşitlilik – Mekan zaten "serpme kahvaltı" sunduğu için, çeşitlilik arayanlar fazla beklenti ile hareket etmemeli. Ama bence sunulan çeşitler, serpme kahvaltı konseptine göre gayet yeterli düzeyde. Reçeller özgün.
Fiyat – 23 TL. Fiyat aslında, aldığınız yiyecekler için biraz fazla veya fazla olmanın tam sınırında.

Mekan
Konfor/Estetik – Kesinlikle kendinizi evinizde ya da egede küçük bir sahil kasabasında hissedebileceğiniz bir mekan. Müzikler, dekorasyon vb. Bu atmosferi yaratmak için bir araya getirilmiş. Samimi ve rahat bir ortam mevcut Masalar biraz küçük ama zaten öyle olmalı...
Hizmet – Aslında daha önceki Radika deneyimlerimde servis kalitesi ve yaklaşım oldukça iyiydi fakat bu "serpme kahvaltı" deneyimimde, servis biraz yavaştı. Bunu da garson sayısının yetersizliğine bağlıyorum.
Kitle – Orta ve Orta-Üst kitleye hitap eden bir mekan.
Ulaşım – Mekan Koşuyolu'nda, gayet merkezi bir yerde. Ulaşım oldukça kolay. Kendi aracınızla, taksiyle veya toplu taşıma ile kolayca gidilebilir.

Farklılık
- Lezzetlerin ve ortamın doğallığı

Velhasılı Kelam
(-) Az çeşitlilik
(-) Yavaş servis
(+) Samimi ortam ve güzel atmosfer
(+) Lokasyon
(+) Fiyat


Haz/Fiyat 7/10

Genel Not 6/10


----------------------------------------------------
Kalfaçeşme Sok. No:34
Koşuyolu/İSTANBUL
Tel: 0 216 339 13 15
info@kadyagrup.com
www.radika.com.tr

1 yorum:

  1. Serviste azıcık güler yüz olsa, çok daha güzel olacak gerçekten. ama aksiliklerinin içinde bile bir sevimlilikleri var.
    Özellikle kış döneminde evimize yakın oluşu ile cezbediyor bizi.

    YanıtlaSil